torsdag 17 november 2011

Solen i ögonen.

Känner mig plötslig gammal och nostalgisk när jag lyssnar på Lars Winnerbäck och jag nästan känner lukten av sommar och cigaretter,öl,piteå dansar och ler. 
Minns gamla vänner och bekantskaper,kärlekar och kyssar. 
Tårar och känslor,sprit och fylla. 


Så jäkla skönt att vara vuxen och trygg.2 kommentarer:

 1. Haha, visst är det underbart! Men då när man var mitt uppe i festivalerna och fyllorna så var ju "gammal och tråkig" det sista man ville bli.

  SvaraRadera
 2. Sv: Tack för att du tyckte att jag beskrev LKG bra! Jag blev lite orolig där att ingen skulle fatta nånting, så den berömelsen behövdes verkligen där, haha! ;)

  Jadu, de där med uttalet ja. Alltså jag tror att det var såhär.. jag använde nog rätt mycket rörelser för att folk skulle förstå och för att människor skulle förstå vad jag menade. jag tror att jag pekade väldigt mycket med fingrarna och sådant. För i början kunde jag inte få till något uttal rätt. Jag bytte ut bokstäver väldigt ofta också vid senare ålder. Jag har fortfarande svårt med att säga vissa ljud. ibland kan de andra ljuden låta lite svagt. Men jag byter inte ut någon bokstav längre. Som tur är!

  Jag brukar tänka också, att jag har ju faktiskt aldrig i hela mitt liv talat "rent". Det känns lite läskigt att tänka så. Jag vet faktiskt inte riktigt hur dåligt jag talar egentligen. En del människor reagerar mer och en del mindre. Så det är lite svårt att veta hur efter jag är i talet. :/

  Hoppas jag gav dig ett vettigt svar! ;)

  Jag har en fråga till dig, hur kändes det när du fick Vilja med Läpp och käkspalt? Blev det som en chock eller hade ni kollat det på ultraljudet? Eller visste du vad LKG och allt sådant var innan? :)

  SvaraRadera