lördag 19 november 2011

06.20..

..Känns förbannat tidigt när man i några månader varit bortskämd med en underbar unge som sovit till 08.15 ungefär. Vi får se om det blir "vanliga" tider igen när hon är på dagis ;)..


Här har vi ätit frukost och ser lite på bolibompa. Snart börja göra oss iordning och åka till mamma.
Just nu,sitter på cykeln o ser tv.

2 kommentarer:

 1. Sv: Ja, alltså helt exakt hur vi gjorde för att andra skulle förstå mig minns jag inte riktigt. Men något sånt som jag berättade innan, var det iallafall. ;)

  Haha, som du sa så vet jag att jag är väldigt ung. Och jag har faktiskt tänkt ganska mycket på att det finns en risk över att mina barn också kan få LKG.

  Ibland när jag tänker så, så tänker jag mycket på att då måste dem ju gå igenom samma resa som mig. Operationer, logopedbesök, tandläkarbesök, kanske till och med fula kommentarer om deras utseende eller tal. Det funderar jag faktiskt lite på. För när det handlar om mitt barn, då är det inte det är jag som blir opererad, utan då är det ju faktiskt mitt barn..

  vad hemskt att jag redan har sånna tankar. Jag vet att man ska leva i nuet, men det är inte så enkelt alltid. Hur ska jag göra? Jag har så mycket funderingar på allt inom LKG. Det är som sagt därför jag har startat min blogg, för att skriva ner mina känslor och sånt. För jag vet inte annars vad jag ska göra med dem.. om jag inte gör något så tar känslorna över mig. Och då blir det inte bra!! :/

  Men hur många gånger har Vilja blivit opererad hittills? :)

  SvaraRadera
 2. Skulle du vilja göra mig en tjänst, samtidigt som du själv tjänar på det? Tryck på länken och följ instruktionerna. De skickar hem biobiljetter gratis!

  http://se.mrdeal.com/bio/link/prwhmi

  Tack på förhand! Och hoppas du med vill få hem biobiljetter! :)

  Om du inte gillar såna här kommentarer så ber om jag om ursäkt för att jag störde.

  SvaraRadera