fredag 18 november 2011

Idag var jag och Vilja på vc,jag tog mina förbaskade prover och var fastande..Hoppas nu att mina värden är bra,annars är jag trött och dåsig utan anledning. 


Sen åkte jag och Vilja till stan för att äta frukost! Så mysigt,bara hon och jag på Bo´s med tända ljus och så delade vi på en kycklingmacka. Mums! Min stora tjej,för ett tag sen satt hon knappt 1 minut i stolen men nu satt vi och babblade,fikade och skrattade i säkert 15 minuter! ;) Stor framgång för min busa.. 


La undan den här fina ljusslingan från Hafva i rött/rosa/grönt/gult tror jag det var.Så fina när dom lyser!
Hafva är en av Luleå´s finaste butiker med massor av fina inredningsdetaljer,leksaker,underbara barnkläder från bla Småfolk och Duns,bra ergonomiska selar,mammakläder m.m m.m .. Bor ni i närheten måste ni besöka butiken!


Tror dom ska hänga runt sängen eller kanske i fönstret,får se! :) 


Kikar på idol,hoppas Amanda P eller Moa åker. Jag hejjar på Molly. Imorgon jobbar Ante och jag och Vilja ska till mamma,Adele kommer och hälsar på! Dom leker så fint ihop. 

2 kommentarer:

 1. Vi får hitta på någonting någon dag så ska jag visa :) Men det är bara konturer ännu så det är inte så mycket att se egentligen...

  Vilken härlig ljusslinga! Jag tror att du och jag har lite samma smak när det gäller barnrumsinredning. Alltid när du skriver dom saker du köpt är det saker jag älskar :P

  SvaraRadera
 2. Vilket fint inlägg du skrivit!
  *glad*
  Jag älskar ljusslingorna och snart är dom faktiskt slut (i butiken), tur att jag frågade om du ville reservera din!
  Kanske dags att beställa fler.. jag klurar på det.
  : D
  Kram
  Åsa

  SvaraRadera