fredag 17 februari 2012

2 år av kärlek.

Jag brukar säga det ofta och jag kan säga det igen. Jag minns knappt vad jag gjorde innan jag fick barn. Eller jag och Ante pratade om det för nån dag sedan och vi kom fram till att vi... sov. Och festade,ungefär.
Nu kan jag inte sova längre än 10 och sover jag så länge har jag slösat bort hur mycket av dagen som helst!


Jag har verkligen fått en mening med mitt liv sedan Vilja föddes,det har blivit roligare och mer spännande. Att få se sitt barn växa upp är nog det mest fantastiska som finns. Se hur dom växer. I natt när hon låg brevid mig i sängen och applåderade i sömnen och ropade "hurraaaa!!" så tänkte jag att "herregud,det var ju nyss hon låg som ett litet knyte brevid oss på 3220 gr och 48 lång". Men 2 hela år har gått.
2 år sedan hon kom och stal våra hjärtan!


Våran fina tjej,Vilja,tjejen som lever upp till sitt namn,redan från start.
Som trots sitt korta liv varit med om en del,speciellt när hon opererades vid 3 månader.
Som är glad,envis,lite trotsig just nu (läs:MYCKET!)men som älskar att upptäcka,leka,måla och bada.


Hon babblar non stop och nya ord sprutar ut ur munnen,hon härmar nästan allt man säger (Note to self,sluta svära. Nu kan hon "fan")
och har världens bästa leénde och skratt.


Hon älskar,älskar,älskar djur och voff var ett av hennes första ord. Hundar,apor,elefanter,katter,tigrar och dom flesta djuren är väldigt spännande och hon kan många läten.O:ch sjunga! :)


Jag hade nog kunnat skriva en hel roman om allt hon hittills kan och allt roligt hon gör.
Summan är iallafall att vad hade vi gjort utan henne? Även om det ibland är tungt,fruktansvärt tungt,att vara förälder så överväger alla skratt och glädjetårar varenda tung stund.


Underbara älskade Vilja.

2 kommentarer:

  1. Grattis till Vilja! Och till dig och Andreas :)

    SvaraRadera
  2. Nä det är ju det som är det värsta, det finns ju verkligen ingenting man kan göra förutom att finnas där när dom lugnar sig. Jag brukar också lämna henne ifred och bara kolla till henne ibland så hon inte skadar sig själv. Jannis har aldrig sett henne få ett riktigt sånt här utbrott tidigare så han blev helt chockad :P

    SvaraRadera