lördag 17 mars 2012

vardag.

Imorgon blir våran Tintin en vecka gammal.
Vilken vecka! Amningen funkar helt ok men 3:e dagen blev brösten stenhårda och vi fick verkligen kämpa för att få det att funka.Men jag hyrde en elpump från bb och pumpade ut det värsta och halleluja,då fick han tag. Fick använda den några gånger men nu så börjar dom bli mer "normala" igen. Vi trixar lite vid amningen men det har ju bara gått 6 dagar så.. :)


Han äter,bajsar och sover. Och han har börjat kolla sig omkring lite. Sover gör han helst i famnen och på nätterna sover han lite längre om han får sova på armen.. Hoppas det är övergående.haha..


Vilja är himla stolt och vill gärna pussa,krama och hålla i lillebror. Fast hon trotsar lite o blir lite avis när han äter.





2 kommentarer:

  1. Amningen kommer bli bra, ge det tid bara. Om det redan fungerar så där bra efter sex dagar kommer det blir superbra om ett par veckor när både du och Tintin kommit in i det helt. För mig och Kali tog det flera veckor innan allt kändes bra :)

    Nu har Kali blivit förkyld så det kanske inte är så bra att vi kommer förbi och hälsar på, men vi har en liten 'Välkommen-till-världen-present' åt Tintin så jag kanske skulle kunna komma förbi en snabbis någon dag nu till veckan och byta den mot mina böcker som ni lånade?

    SvaraRadera
  2. Men åååh vad söt han är! Det verkar ju gå bra med amningen, som du säger, det är ju rätt tidigt än.
    Kramkram
    Åsa

    SvaraRadera