söndag 4 mars 2012

Vår!

Äntligen törs man nog skriva ordet. Det är vår.
Och sån härlig vår med snö och massa sol.


Idag packade vi mackor,kaffe,nyponsoppa,festis och massa god frukt och begav oss ut på isen inne i stan.
Härligt väder och promenaden dit gick jättebra. Vilja kollade på skotrar och alla söta hundar som fanns ute på gråsjälören.
Vi åt korv och fikade.


Promenaden hem gick ganska bra och hon gick över halva isen själv. Sen missade vi bussen och dom sista 2 kilometrarna hem med en väldigt less Vilja som grinade järnet i vagnen var jobbiga. Och jag ville grina för varje steg jag tog pga min foglossning.
Inga fler promenader på nån mil i v.37. Ajj. Hoppas nu att jag iaf kan röra mig imorgon så att jag kan ta hand om Vilja iaf. Vad gör jag annars? Buhu. Synd om mig faktiskt.

4 kommentarer:

 1. Hej :)

  Va mysigt med en liten utflykt på isen. Att du var sliten kan jag verkligen förstå. Förstår däremot inte hur du orkar. En annan kunde knappt gå innifrån och ut till parkeringen utan att krämporna skulle uppdagas.

  Och på tal om våran lilla utflykt så höll den minst sagt en klass för sig. Så här i efterhand kan vi skratta åt eländet men i stundens hetta var det svårare att se att man någonsin skulle le igen hehe. E4an kändes inte direkt som det ultimata stället att sitta "fast" på med två små, dessutom med en bebis som snart skulle bli hungrig. Tack och lov att vi tog oss framåt en bit så att vi tog oss till den hjälpsamma familjen.

  Angående nedanstående inlägg så känner jag igen mig precis i dom tankarna och hur man plötsligt mindes saker från förra förlossningen som igår. Om det är någon tröst så nojade jag jätte mycket och kunde precis som dig inte riktigt fatta vad jag hade gett mig in på samtidigt som inte heller hade velat ha det ogjort men möttes till min förvåning av en jätte fin förlossning i jämförelse med den första. Det kommer gå bra ska du se, är ju inte alls länge kvar nu.Spännande :)

  SvaraRadera
 2. Hej fina du!
  Jag tänkte just, hur fasen gick det för dig att gå så långt! Men läste sen att du fick rejält ont, som jag befarade.. ajaj..
  Annars lät det som en fin dag!
  Sköt om dig, så ses vi!
  Kram
  Åsa

  SvaraRadera
 3. Hellå! förlåt för sent svar det kom så många fina kommentarer på en gång när snuttan gjort illa sig så blev lite överväldigad:)

  Vi har hållt henne hemma från förskolan nu så fingrarna ska läka, och det ser bra ut! inga infektioner men hon vill gärna berätta om fingrarna så hon kommer ju ihåg.. stackars lite..

  tack för dina värmande ord! många kramar!

  SvaraRadera
 4. Men mysigt iaf fram tills det som gjorde ont iaf..!

  SvaraRadera